MEDVEDEV OPEKAO NOVAKA: Rus zab'o NOŽ U LEĐA Đokoviću nakon pobede u Dubaiju!

Autor:

Sport

04.03.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetio je srpskog igrača na užasne uspomene.

MEDVEDEV OPEKAO NOVAKA: Rus zab'o NOŽ U LEĐA Đokoviću nakon pobede u Dubaiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev se plasirao u finale turnira u Dubaiju, pošto je posle dva seta savladao Novaka Đokovića, rezultatom 6:4, 6:4.

Nakon tog meča je Rus dao izjavu, a za pobedu karijere je izabrao trenutak kada je sprečio Đokovića da osvoji kalendarski grend slem. Te 2021. godine, u finalu US Opena, Medvedev je slavio sa 3:0, pa je stigao do svoje prve, i do sada jedine, najveće titule.

- Svaki put kad pobedim Đokovića osećaj je neverovatan. Verovatno je najbolji ikada ili bar jedan od trojice najboljih. Mislim da mi je finale US opena najlepša uspomena, to je moj jedini Slem. Pobediti nekoga poput Đokovića je ostvarenje sna. To će biti nešto što će mi zauvek ostati u sećanju. Pobeda protiv Noleta uvek daje samopouzdanje - rekao je Medvedev posle meča, čime je podsetio Novaka na verovatno najbolniji trenutak u karijeri.

Foto: Tanjug/AP

Medvedev je 2021. sprečio Đokovića da osvoji kalendarski GS

Medvedev je  Novaka u polufinalu Dubaija, prekinuvši mu seriju od 20 pobeda, a na taj način ga je sprečio da po šesti put osvoji trofej u ovom gradu.

- Postoje igrači poput Hurkača ili Kresija, koji više idu na mrežu. Novak je dobar na mreži, ali mislim da mu nije prijatno kada izađe napred. Imao je odgovore i pokušavao mnoge stvari. Morao sam da budem spreman, jer je svakog časa moglo da se preokrene. Morao sam da bude 100 odsto koncentrisan - dodao je on.

Medvedev će se u finalu sastati sa svojim sunarodnikom Andrejem Rubljovom, koji je u polufinalu bio bolji od Aleksandra Zvereva sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading