NOVAK JE OPASNOST? TOTALNA GLUPOST! Digao glas protiv teniskih moćnika, OŠTRIM rečima pogodio je U CENTAR!

Autor:

Sport

16.03.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže.

NOVAK JE OPASNOST? TOTALNA GLUPOST! Digao glas protiv teniskih moćnika, OŠTRIM rečima pogodio je U CENTAR!

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud i Rafael Nadal

Novak Đoković propustio je turnir u Indijan Velsu, a sva je prilika da ga neće biti ni u Majamiju.

Sve ovo zbog pravila o zabrani ulaska nevakcinisanih stranaca u Sjedinjene Američke Države koja će biti na snazi do 11. maja. 

Sve ovo potreslo je teniski svet, a jedan od igrača koji je udario na moćnike je i Norvežanin Kasper Rud. On je istakao da je ovo pravilo - glupo!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud

 

- Nije na meni da govorim da li je nešto fer ili nije. Smatram da je pravilo glupo jer Novak u ovom momentu ni najmanje nije opasnost za zajednicu nezavisno od toga da li je vakcinisan ili ne. To je ono što želim reći. Čak sve izgleda i malo detinjasto pošto znamo da će se pravilo promeniti za nekoliko nedelja, kao da nisu mogli to da učine i nešto ranije - rekao je Rud, pa dodao:

- Pravila su pravila i znam da je pokušao da učini sve kako bi igrao. Siguran sam da je učinjeno sve, ali da nije bilo moguće.

Bilo pravilo glupo ili ne, Novaka neće biti na američkoj turneji, ali će bar na miru moći da se spremi za sezonu na šljaci gde će pokušati da osvoji i Rolan Garos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dušan

16.03.2023 10:52

Treba poništiti poene na američkim turnirima.