RAT ZBOG NOVAKA! Đoković u KANDŽAMA moćnih ljudi: Srbin ADUT čoveka koji želi da SRUŠI Bajdena!

Autor:

Sport

08.03.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg tenisera planete ne puštaju da radi ono u čemu dominira, a uspeli su i da ga uvuku u igre u kojima mu nije mesto.

RAT ZBOG NOVAKA! Đoković u KANDŽAMA moćnih ljudi: Srbin ADUT čoveka koji želi da SRUŠI Bajdena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Velika prašina digla se oko Novaka Đokovića u Sjedinjenim Američkim Državama.

Noletu nije dozvoljeno da kao nevakcinisani stranac uđe u ovu zemlju, pa će propustiti turnir u Indijan Velsu, a ako ne bude nekih promena neće ga biti ni u Majamiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ipak, guverner Floride Ron DeSantis stao je u zaštitu najboljeg tenisera planete, pa je poslao pismo predsedniku Amerike Džou Bajdenu u kom ga poziva da dopusti Srbinu da učestvuje na turniru u Majamiju. Takođe, naveo je i da Nole može da uđe u zemlju i pored toga što nije vakcinisan i to na zanimljiv način, a svi su ostali u čudu zbog čega se DeSantis baš sada oglasio.

Kada se sve izanalizira još malo, dolazi se do zaključka da bi Ron DeSantis preko Novaka mogao da stigne do dodatnih političkih poena jer cilja na mesto predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Nije tajna da Đoković ne važi za omiljenu ličnost "preko bare", a DeSantis je stao u njegovu zaštitu odjednom, bez neke prethodne najave ili ljubavi prema Srbinu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ron DeSantis

 

Upleo je na taj način Đokovića u politički rat, ali bi to mogla da bude i dobra stvar za Srbina kom se vratila nada da će ipak učestvovati u Majamiju. Mnogi politički analitičari smatraju da bi DeSantis mogao da bude novi predsednik Amerike, a otvorenu podršku dobio je i od Ilona Maska, jednog od najmoćnijih ljudi planete. On je istakao da će glasati za DeSantisa ako se kandiduje za izbore 2024. godine.

Kada se sve sabere i oduzme, Đoković se ničim izazvan možda baš našao u središtu političkog rata, ali bi po prvi put mogao da profitira zbog kampanje jer je sada na njegovu stranu stao veoma moćan čovek. Da li će Ron DeSantis uspeti da promeni odluku Džoa Bajdena i da li će Nole zaigrati u Majamiju, ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading