PREOKRET - NOVAK ULAZI U AMERIKU? Bajden pod OZBILJNIM PRITISKOM, vremena IMA!

Autor:

Sport

08.03.2023

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada tinja, Đoković bi mogao da stigne na turnir u Majamiju.

PREOKRET - NOVAK ULAZI U AMERIKU? Bajden pod OZBILJNIM PRITISKOM, vremena IMA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sada je i zvanično - Novak Đoković neće igrati u Indijan Velsu i Majamiju.

Najbolji teniser planete nije dobio izuzeće i kao nevakcinisani stranac neće moći da uđe u Sjedinjene Američke Države, te će propustiti ova dva Mastersa. Ipak, nada da će dođi do preokreta i da će Đoković otići "preko bare" postoji!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Puno bure diglo se zbog ove odluke američkih vlasti, a sada je svoj glas rešio da istakne i guverner Floride Ron DeSantis. On je pisao predsedniku Amerike, Džou Bajdenu, sa molbom da pusti Novaka da uđe u državu i zaigra na turniru u Majamiju.

Ostavite politiku pandemije na stranu i dajte američkom narodu ono što želi. Ova zabrana je nepoštena, nije zasnovana na nauci i neprihvatljiva je. Dozvolite Đokoviću da igra - piše, pored ostalog, u pismu koje je DeSantis poslao Bajdenu.

Da li će ovo promeniti nešto ostaje da se vidi, za Indijan Vels je kasno, ali vremena do turnira u Majamiju ima jer on počinje 19. marta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Nastup Đokoviću na Ju Es openu nije ugrožen, jer je najavljeno da će mere protiv kovida biti u maju ukinute i u ovoj državi.

Podsetimo, Džou Bajdenu su zbog Novaka Đokovića pisali i senatori Floride Rik Skot i Mark Rubio, te se predsednik Sjedinjenih Američkih Država nalazi pod velikim pritiskom zbog srpskog tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading