STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Predsednici FIFA i UEFA prezadovoljni izborom Dragana Džajića!

Autor:

Sport

16.03.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poželi su novom predsedniku sreću i uspeh u radu.

STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Predsednici FIFA i UEFA prezadovoljni izborom Dragana Džajića!

Foto: Starsport

U utorak 14. marta održani su izbori za predsednika FSS, a na njima je slavio Dragan Džajić, pošto se Nemanja Vidić, njegov protivkandidat, povukao dan ranije.

Džajić će tako na mestu predsednika naslediti Slavišu Kokezu, koji je podneo ostavku, a njegovu ulogu su obavljali Nenad Bjeković i Marko Pantelić.

Sada su novom predsedniku Saveza izbor čestitali i predsednik FIFA Đani Infantino, kao i prvi čovek UEFA Aleksander Čeferin.

Vaše znanje i liderstvo, strast i iskustvo će nesumnjivo imati važan uticaj na razvoj ove divne igre u Srbiji. Na osnovu uverenja u potencijal fudbala u vašoj zemlji, možete računati na moju podršku i pomoć FIFA u ostvarivanju vaših ciljeva. Vrata FIFA su vam uvek otvorena ako želite da diskutujete o našem sportu, njegovom razvoju i promociji njegovih vrednosti. Vama i vašem timu želim sreću i uspeh u svim izazovima koji su pred vama. Radujem se našem susretu i želim vama, vašoj porodici, prijateljima i voljenima dobro zdravlje – poručio je Infantino.

Foto: Tanjug/AP

Đani Infantino, predsednik FIFA

Ništa manje reči hvale nije imao ni Aleksandar Čeferin.

Kao istinska ikona fudbala u Srbiji i daleko šire, ne sumnjam da možete da donesete obećavajuću i uzbudljivu eru rasta i razvoja Fudbalskom savezu Srbije i zemlji koja je pasionirani ljubitelja ovog sporta. Već je toliko napornog posla i truda uloženo u poboljšanje učinka kroz modernu infrastukturu da ćete svoju novu lidersku ulogu početi sa dobre pozicije. Koristim ovu priliku da vam poželim sve najbolje u budućnosti – poručio je Čeferin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading