FSS DONEO ODLUKU: Poznato ko MENJA Dragana Džajića!

Autor:

Sport

15.03.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva velika odluka Izvršnog odbora.

FSS DONEO ODLUKU: Poznato ko MENJA Dragana Džajića!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Novi menadžment Fudbalskog saveza Srbije, na čelu Sa novim predsednikom Draganom Džajićem, doneo je prvu bitnu odluku.

Naime, na prvoj sednici Izvršnog odbora odlučeno je da će Branislav Nedimović, potpredsednik saveza, menjati Dragana Džajića u slučaju njegovog odsustva.

Nedimović će imati istu funkciju koju su u u prethodnom sazivu imali Marko Pantelić i Nenad Bjeković, koji su imali ulogu vršioca dužnosti predsednika FSS, nakon što je Slaviša Kokeza podneo ostavku na tu poziciju.

Na sednici Izvršnog odbora je overen i novi mandat generalnom sekretaru Jovanu Šurbatoviću.

Foto: N. Pančić

Branislav Nedimović na skuštini FSS početkom novembra

Sednici u Staroj Pazovi prisustvovalo je 13 od 15 članova Izvršnog odbora FSS, a izostali su samo Ljubiša Tumbaković i Branko Zečević. Ostale tačke bile su, uglavnom, protokolarnog karaktera.

Podsetimo, juče su u Staroj Pazovi održani izbori za predsednika FSS, koji su više bili protokolarnog karaktera, pošto se Nemanja Vidić, protivkandidat Dragana Džajića, povukao iz trke dan pre izbora. Zatim je juče 79 delegata glasalo za novog predsednika, od čega je njih 78 dalo podršku Džajiću.

Takođe, potvrđeni su mandati članova IO, koji čine:

Dragomir Lazović (Javor), Dragan Simović, dugogodišnji prvi čovek Spartaka, Ljubiša Tumbaković, bivši selektor i trofejni trener Partizana, Dejan Delević, nekadašnji sudija, Marko Zdravković, predsednik FS Beograda i FK Voždovac, privrednik Aleksandar Mihailović, Vladimir Petrović Pižon, nekadašnji selektor i legenda Crvene zvezde, Vladan Gašić, prvi čovek Trajala, Nebojša Živanović, lider FS regiona Zapadne Srbije i Zoran Ignjatović, prvi čovek regiona Istočne Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading