IZNENAĐENJE NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Ekipa Prve Iskre odmah potvrdila najave da će biti dosta bolja na proleće!

Autor:

Sport

15.03.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle prvog dela niko nije očekivao da će se u drugom mreže tresti čak pet puta.

IZNENAĐENJE NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Ekipa Prve Iskre odmah potvrdila najave da će biti dosta bolja na proleće!

Foto: FK Prva Iskra Runjani

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Međuopštinske lige Jadar ekipa Prve Iskre ugostila je sastav Velike Reke. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je bio 1:1. 

Republika

Posle klasičnog opipavanja pulsa, igrači oba tima su videli na čemu su i krenulo se sa nešto otvorenijom igrom. Uslovi na terenu nisu bili baš idealni zbog meteroloških prilika, ali su učesnici meča morali da se prilagode.

U prvih 45 minuta pored par šansi na obe strane beležimo i dva žuta kartona igračim na terenu koji su podeljeni na "ravne časti". Javna opomena je pokazana i igraču na klupi Prve Iskre, Daliboru Mitriću. 

Odmah na startu drugog dela, brza akcija na polovini Velike Reke i gol Mladena Zebića za veliku radost domaćih navijača.

Samo šest minuta kasnije mladi Stefanović Stefan duplirao je prednost domaćeg tima, 2:0 za Prvu Iskru.

Trgli su se gostujući igrači, stvarali su šanse, imali su i izgledne prilike, ali jednostavno lopta nije htela u gol. U nekim situacijama i nedostatak koncetrancije u završnici je u velikoj meri uticao na zicere pred golom Ilića.

Iskoristili su domaći igrači nalet koji su imali i u 64. minutu već stižu do trećeg gola, posle kojeg su nešto smirenijom igrom hteli da meč privedu kraju.

Krenuli su gosti na sve ili ništa, rezultat je bio takav da nisu imali šta da čekaju. Matić Miloš je u 68. minutu smanjio zaostatak za protivnikom na 3:1.

Do kraja susreta veliki prostor na protivničkoj polovini iskoristio je Zebić i svojim drugim golom je stavio tačku na ovaj susret, jako bitna tri boda za ekipu Prve Iskre koji će dosta značiti u borbi za opstanak u kojoj se nalaze. 

Prva Iskra (Runjani) - Velika Reka 4:1 (0:0)

Prva Iskra: Ilić, Konić, Nikolić, Despotović, Marković, Stefanović, Ristanović (od 89' Lukić), Krstić, Zebić, Mitrić, Mijić

Velika Reka: Janković, Obradović, Gutalj, Radišić, R. Rakić (od 76' Gajić), Pavlović, Marković (od 70' V. Rakić), V. Matić, M. Matić, Veselinović

Ovom pobedom Prva Iskra je došla na deobu 12. pozicije, tik iznad zone ispadanja, dok je ekipa Velike Reke spala za jedno mesto i sada je šestoplasirana.

U sledećem kolu Velika Reka dočekuje ekipu Jadar 1961, dok sastav Prve Iskre gostuje timu Luk iz Voćnjaka.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading