VIDIĆ JE POVUKAO KANDIDATURU! Evo šta je NEOPHODNO Džajću da i TEORETSKI postane novi PREDSEDNIK FSS! Jedan USLOV MORA da se ISPUNI!

Autor:

Sport

13.03.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Dragan Džajić ostao jedini kandidat u trci za predsednika FSS, da bi i formalno preuzeo dužnost prvog čoveka srpskog fudbala mora da ima 50 odsto glasova od delegata Skupštine, plus jedan preko tog broja.

VIDIĆ JE POVUKAO KANDIDATURU! Evo šta je NEOPHODNO Džajću da i TEORETSKI postane novi PREDSEDNIK FSS! Jedan USLOV MORA da se ISPUNI!

Foto: Starsport

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić

Uprkos činjenici da je predsednička trka spala samo na jednog kandidata, Dragana Džajića, posle povlačenja Nemanje Vidića koji se oglasio saopštenjem, proceduralni postupak moraće da se obavi u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Naime, biće potrebno da se u srpskoj "Kući fudbala" pojavi bar 43 od ukupno 85 delegata, kako bi mogao da se održi kvorum, a da Skuptšina dobije legitimitet. 

Ova procedura znači da Dragana Džajića od preuzimanja funkcije predsednika srpske kuće fudbala deli 22 glasa delegata FS Srbije.

Foto: Starsport

 

Skupština FSS održaće se u utorak od 14 časova u Sportskom centru u Staroj Pazovi, glasanje će biti javno, a više nema dileme da će legendarno krilo Crvene zvezde i legendarni reprezentativac postati novi predsednik nacionalne "Kuće fudbala".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Čabar

13.03.2023 16:11

Vidić je zaboravio Srbiju. Postao je Englez. Shvatio je da se neće snaći u Srbiji.

usput

13.03.2023 19:28

Ni stida ni srama.....