PRONAĐEN LEŠ KOD BOSILEGRADA! Policija utvrdila da je smrt nastupila pre više od DVE NEDELJE!

Autor:

Hronika

16.03.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila uviđaj.

PRONAĐEN LEŠ KOD BOSILEGRADA! Policija utvrdila da je smrt nastupila pre više od DVE NEDELJE!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Beživotno telo pronađeno je u reonu sela Gornje Ržane kod Bosilegrada.

Utvrđeno je da je u pitanju ilegalni migrant.

Pregledom leša od strane lekara mrtvozornika utvrdjeno da je smrt nastupila smrzavanjem pre 14 do 30 dana.

Podsetimo, beživotno telo ilegalnog migranta iz Avganistana pronađeno je pre tri dana na putu Loznica-Banja Koviljača kod nekadašnje fabrike "Viskoza" u Trbušnici. 

Policiju je alarmirala ženska osoba koja je dojavila da se na putu nalazi nepomična muška osoba.

Meštani Trbušnice rekli su da su oko 23 časa videli dvojicu muškaraca koji su nosili telo ubijenog, ostavili ga na betonu pored puta i tražili pomoć od ljudi u selu i vozača koji su se kretali putem.

Lupali su na vrata jedne kuće, valjda su tražili pomoć, ne razumemo njihov jezik. Ona ih je oterala iz svog dvorišta i na ulici su nastavili da kukaju i plaču. Stopirali su, ali niko se nije zaustavio. Ubrzo je stigla i policija - ispričao je meštanin Trbušnice. Pretpostavlja se da je čovek ubijen u obračunu migranata u napuštenoj fabrici. Jedan meštanin koji je nešto ranije prolazio ulicom ispričao je da je čuo galamu, vrisku i zapomaganje iza zidina ruinirane fabrike.

- Verovatno kada su se potukli i posvađali i kada je taj ubijen, njih nekoliko je trčalo glavom bez obzira, nešto su vikali, zapomagali, dok je drugih 10 do 15 mirno prošlo ulicom kao da se ništa nije dogodilo - naveo je tada za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading