UŽASAN MALER: Novak POVREĐEN pred Australijan Open!

Autor:

Sport

14.01.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija strepi zbog reči miljenika nacije - šta će biti u Melburnu?

UŽASAN MALER: Novak POVREĐEN pred Australijan Open!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u Melburnu

Novak Đoković, osvajač 21 Grend slem titule, zabrinuo je srpske navijače otkrićem da povreda zadnje lože nije prošlost, već da mu pravi probleme prilikom pripreme nastupa na Australijan Openu.

NEZAPAMĆENO U MELBURNU: Đoković je UDARNA VEST u Australiji! (VIDEO)

Nole je priznao da trenira smanjenim intenzitetom kako ne bi pogoršao stanje, izrazivši nadu da će ipak moći da pruži maksimum u Melburnu.

Moram da budem iskren i da priznam da me je to pomalo mučilo u proteklih sedam dana. Nadam se da nije velika stvar. Do sada sam bio u stanju da treniram, takmičim se i igram, da odigram koji set na treningu. To je pozitivan znak. Očigledno je da sam oprezniji. Ne idem do maksimuma na treningu, čuvam energiju za narednu nedelju. Nadajmo se da to neće biti problem za mene - izjavio je Srbin na konferenciji za medije uoči Otvorenog prvenstva Australije koje počinje u ponedeljak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Da li će moći da odigra najbolje što ume? Đoković muči muku sa zadnjom ložom

U međuvremenu, organizatori su objavili raspored prve runde, Đoković će na teren "Rod Lejver arene" u utorak u idealnom terminu za ljubitelje tenisa u našoj zemlji, ali po paklenoj vrućini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KENGURSKI SKOK

14.01.2023 19:15

Novakova nova izmisljotina . Time se odavno SLUZI I STVARA protivnicima pritisak psiholoski