OVO MENJA SVE: Užasna vest za Đokovića uoči početka Australijan Opena!

Autor:

Sport

14.01.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Australijan Open otvara u utorak, a to će biti ubedljivo najtopliji dan prve nedelje takmičenja.

OVO MENJA SVE: Užasna vest za Đokovića uoči početka Australijan Opena!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Organizatori prvog Grend slema sezone objavili su raspored mečeva prvog kola, a termin duela koji će odigrati Novak Đoković obradovao je srpske navijače. 

NEZAPAMĆENO U MELBURNU: Đoković je UDARNA VEST u Australiji! (VIDEO)

Noletov okršaj sa Špancem Robertom Karbeljasom Baenom zakazan je za utorak od 11 časova po srednjeevropskom vremenu na "Rod Lejver areni", a tog dana prognostičari očekuju tropsku vrućinu!

Naime, vremenska prognoza za utorak u Melburnu najavljuje paklenih 37 stepeni celzijusa, a iako će susret biti odigran u večernjem terminu, temperatura će tek minimalno pasti. Đokovića očekuju izuzetno teški uslovi za igru, a Srbinu ostaje da se adaptira na australijsku vrelinu kako bi uspešno započeo pohod na 22. "slem".

Republika

Foto: Printscreen/www.bom.gov.au/vic/forecasts/melbourne.shtml

Pakao Melburna - vremenska prognoza za utorak 17. januar

Đoković je održao konferenciju za medije uoči popularnog "Ozi Opena", tom prilikom je govorio i o kampanji koja se vodila protiv njega, a pehar će pokušati da odbrani Španac Rafael Nadal, koji takmičenje startuje u ponedeljak duelom sa Britancem Džekom Drejperom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading