SLOBODNO VREĐAJTE NOVAKA U MELBURNU: Švajcarac ZGROZIO planetu pred Australijan open!

Autor:

Sport

12.01.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li mu je ovo trebalo?

SLOBODNO VREĐAJTE NOVAKA U MELBURNU: Švajcarac ZGROZIO planetu pred Australijan open!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Sten Vavrinka

Direktor Australijan opena Kreg Tajli uoči početka turnira u Melburnu poručio je da će sa tribina biti izbačeni svi koji zvižde i negoduju protiv tenisera.

Australijski mediji su ove reči Tajlija protumačili da se odnose na Novaka Đokovića, na isti način situaciju vidi i Švajcarac Sten Vavrinka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sten Vavrinka

On se pobunio protvi ovakve odluke direktora Australijan opena.

Vavrinka smatra da navijačima treba dozvoliti da rade šta god požele, pa samim tim mu očigledno ne smeta i potencijalno vređanje Novaka Đokovića.

- Ako pređu granicu, onda - da, ali mislim da im treba dozvoliti da rade šta god žele. Oni to rade svake godine sa svakim igračem. To je tenis. To je sport. To je ono što želite - rekao je Vavrinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Opanak

12.01.2023 22:18

Ako je tacno ovo sto pise onda je jasno zasto je ovaj tugomir ostao samo prosecan, teniska publika je nekad bila operska ali na zalost i tenis postaje reality sto naravno ne smeta bivsim...