CAKANA U STRAHU ZA PORODICU! Svi su ostali na Kosovu, ona NEMOĆNA: Zabrinuta sam za njih, PORAŽAVAJUĆE je!

Autor:

Zabava

12.01.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne zna kako da pomogne porodici.

CAKANA U STRAHU ZA PORODICU! Svi su ostali na Kosovu, ona NEMOĆNA: Zabrinuta sam za njih, PORAŽAVAJUĆE je!

Foto: republika

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana bila je gost u emisiji ''Puls Srbije'' gde je govorila o situaciji na Kosovu i Metohiji i tom prilikom istakla da je veoma zabrinuta za svoju porodicu koja živi tamo.

- U kontaktu sam sa familijom na Kosovu. Dole je stvarno teško živeti. Sama činjenica da ja moram kad idem kući kod moje mame da menjam neku tablicu, da prelepljujem nešto, malo je poražavajuća, ali šta da radimo. Valjda će se nekako dogovoriti da se makar ne mrzimo.

Foto: republika

Dragica Radosavljević Cakana o porodici

- Sad dok su bile blokade, recimo nije bilo nabavke robe. Nije bilo ničega u prodavnicama. Kad ne možete da odete do Srbije, a ovi odozgo ne daju, jer su blokade, naravno da nema ničega. Severni deo od Mitrovice do Leposavića je bio pust - rekla je pevačica i dodala.

- Tamo gde ja idem u Leposavić svi su jako složni i solidarni. Ipak smo mi empatični narod i ne možemo tek da tako da dozvolimo da se neko pati.

Foto: printscreen youtube grand magazin

Dragica Radosavljević Cakana o porodici koja je na Kosovu

Cakana je priznala i da se veoma brine za svoju porodicu.

- Kad je normalno stanje nemam strah, znam da su mi i braća dole pa me to smiriuje. Tamo su mi i sestra i zet koji su mobilni. Kad su neke teže situacije onda sam zabrinuta, to je prirodno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading