SRBIJA U DELIRIJUMU - AUSTRALIJAN OPEN ODREDIO IDEALAN TERMIN: Poznato kada će Đoković odigrati PRVI MEČ u Melburnu!

Autor:

Sport

14.01.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak kreće u pohod na desetu titulu šampiona Otvorenog prvenstva Australije.

SRBIJA U DELIRIJUMU - AUSTRALIJAN OPEN ODREDIO IDEALAN TERMIN: Poznato kada će Đoković odigrati PRVI MEČ u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Organizatori Australijan Opena odredili su satnicu mečeva koji su na programu prva dva dana takmičenja, a Novak Đoković će na teren u idealnom terminu, iz ugla navijača koji ga bodre u Srbiji.

On će svoj prvi duel odigrati u utorak 17. januara ne pre 11 časova ujutru po centralnoevropskom vremenu.

 

 

Novak će odigrati drugi meč tog dana na "Rod Lejver areni" protiv Španca Roberta Karbeljasa Buene, pošto će od devet časova po našem vremenu na teren izaći Tamara Zidanšek i Ons Žaber.

Prvog dana Australijen Opena će Rafael Nadal igrati protiv Džeka Drejpera na istom terenu i to će biti treći meč dnevnog programa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džek Drejper "izaziva" Nadala na "Lejveru"

U ponedeljak igra i Dušan Lajović protiv Denisa Šapovalova drugi meč dnevnog programa na "1573 areni". Miomir Kecmanović će na terenu šest igrati u utorak drugi meč dana protiv kvalifikanta Žarija. Đere otvra program u utorak na terenu 14 protiv Bergsa iz Belgije.

Nole je imao povoljan žreb u Melburnu, a Srbija se nada da će ga gledati u finalu 29. januara, nakon pauze od godinu dana zbog deportacije iz Australije od pre 12 meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading