MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN: Novaka RAZAPELI na Zapadu, a GOSPODIN Đoković im pokazao VELIČINU!

Autor:

Sport

14.01.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džentlmensko obraćanje srpskog asa nakon torture koju je preživeo u Australiji.

MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN: Novaka RAZAPELI na Zapadu, a GOSPODIN Đoković im pokazao VELIČINU!

Foto: Tanjug/AP

Devetostruki šampion Melburna Novak Đoković

Devetostruki šampion Melburna Novak Đoković održao je konferenciju za medije uoči Australijan Opena, a nezaobilazna tema bila je prljava kampanja koju Zapad vodi protiv Srbina.

SRBIJA NA NOGAMA: Đoković se HITNO OGLASIO iz Australije! (FOTO)

Zbog prošlogodišnjih događaja u Australiji Nole je u zapadnim medijima predstavljen kao "zlikovac", a istakao je da je najvažnije da je sve to "iza njega".

Ne, ne osećam se kao zlikovac. Prilično je specifično, možda prema medijima koji su me tako oslikavali. To je prošlost sada, ništa slično ne osećam ove godine - izjavio je Đoković, a potom je otkrio kako je prevazišao loše iskustvo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak tokom obraćanja novinarima u Melburnu

Znate, to morate. Da nisam mogao da nastavim, ne bih bio ovde. Sva ona iskustva koja sam imao prethodno u Australiji su preovladala iskustvo iz prošle godine. Moj pogled ka Australiji je uvek bio pozitivan, to se održava na moj performans. Moj rezultat to može da potvrdi. Gledao sam ka tome da se vratim i igram tenis, to je ono što najbolje činim, i da ćemo iz toga da dobijemo neke dobre vibracije - rekao je Novak Đoković.

Podsetimo, Otvoreno prvenstvo Australije počinje 16. januara, a srpski as je springovao sa Dancem Holgerom Runeom. Đokovićev nastup na "Rod Lejver areni" izazvao je veliku euforiju među srpskim navijačima, a Nole će na startu Australijan Opena igrati protiv Roberta Karbaljesa Baene iz Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading