NAJLEPŠE MOGUĆE VESTI - STIŽU RODE! Prinova u domu nekadašnjeg broja 1 svetskog tenisa!

Autor:

Sport

11.01.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko dana pred početak Australijan opena.

NAJLEPŠE MOGUĆE VESTI - STIŽU RODE! Prinova u domu nekadašnjeg broja 1 svetskog tenisa!

Foto: Tanjug/AP

Naomi Osaka i Novak Đoković

Japanska teniserka Naomi Osaka saopštila je da je u drugom stanju. Dvadesetpetogodišnja nekadašnja prva igračica sveta pre nekoliko dana je potvrdila da neće učestvovati na Australijan openu, ali detalji zbog kojih je odustala od prvog Grend slem turnira u sezoni nisu bili poznati. Do danas…

 

- Proteklih nekoliko godina je bilo interesantno, da to kažem blago, ali najizazovnija vremena su ona najzanimljivija. Ovih nekoliko meseci van sporta mi je dalo novu ljubav prema igri kojoj sam posvetila život. Shvatam da je život kratak i ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Svaki dan je blagoslov i avantura - navela je Osaka u saopštenju i nastavila:

- Znam da imam mnogo čemu da se radujem u budućnosti, a jedna od tih stvari je što će moje dete moći da me gleda i da prepričava neki od mojih mečeva nekome dok priča: "To je moja mama", haha. Ova 2023. godina će biti ona puna lekcija za mene i nadam se da se vidimo na početku naredne, jer ću biti na Australijan openu 2024. Volim vas sve beskrajno.

Trenutno 47. teniserka na WTA listi će, dakle, postati majka i profesionalna karijera će bar u narednom periodu biti u drugom planu.

Naomi Osaka je osvojila četiri Gren slem trofeja – Australijan Open 2019. 2021. i US Open 2018. i 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading