SVE JE JASNO PRED AUSTRALIJAN OPEN! Srbija u DELIRIJUMU zbog Novaka!

Autor:

Sport

11.01.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je izuzetno blizu 22. Grend slem titule!

SVE JE JASNO PRED AUSTRALIJAN OPEN! Srbija u DELIRIJUMU zbog Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković još uvek je više nego izraziti favorit za osvajanje titule na Australijan Openu, smatraju vodeće svetske kladionice.

Iako "Nole" ima problem sa povredom, kvota da će se deseti put radovati u Melburnu ne prelazi 1,80.

Bivši svetski broj 1 i prošlogodišnji finalista Danil Medvedev ima drastično manje izglede da se raduje peharu, budući da njegov trijumf "plaća" između 5 i 6.

Na ostale igrače kvote su mnogo veće, pa je na Rafaela Nadala 11, a na domaćeg tenisera Nika Kirjosa oko 12...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Po "bukmejkerima" Španac daleko od 23. "slema"

Od ostalih srpskih igrača u ponudi je Miomir Kecmanović sa tek teoretskim izgledima za titulu u Melburnu, a na njega je kvota nešto preko 200.

Podsetimo, Otvoreno prvenstvo Australije na programu je od 16. do 29. januara, a titulu će pokušati da odbrani Rafa, koji je januara prošle godine iskoristio neigranje Srbina stigavši do svoje 21. Grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

13.01.2023 03:54

Stižu dani kada će Đoković pokazati ko je kralj AO,a ti australijo uskoro ćeš gledati u zemlju od srama,jer će Vam se oči skameniti od sjaja i sreće Đokovićevog lica koga ste hteli da napravite najvećim zlikovcem.Bog će Vam suditi i nećete proći nekažnjeno.