DEPORTACIJA I DALJE GLAVNA TEMA! Oglasio se Novak Đoković nakon neviđenog SKANDALA i progovorio o svemu!

Autor:

Sport

11.01.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovio je danas da se prošle godine pridržavao pravila prilikom ulaska u Australiju.

DEPORTACIJA I DALJE GLAVNA TEMA! Oglasio se Novak Đoković nakon neviđenog SKANDALA i progovorio o svemu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković je 16. januara prošle godine deportovan iz Australije nakon što je odbijena njegova žalba na ukidanje vize. Odluku o ukidanju vize doneo je tadašnji australijski ministar za imigracije Aleks Hok. Australijski ministar je tada izjavio da bi prisustvo nevakcinisanog igrača moglo da podstakne protivljenje vakcinaciji protiv korona virusa, ali i zbog zabrinutosti za javno zdravlje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

On je istakao da razume ogorčenje nekih Australijanaca, koji su prošle godine bili protiv dolaska Đokovića u ovu zemlju, pošto srpski teniser nije vakcinisan protiv korona virusa.

- Moram da kažem da ih razumem, jer je to bio frustrirajući period za mnoge ljude širom sveta, posebno ovde u Australiji, koja je dve godine imala stroge mere. Neki ljudi su se sigurno pitali: Kako je ovom momku dozvoljeno da uđe u zemlju bez vakcine kada mnogi nisu bili u mogućnosti? Razumeo sam njihovu frustraciju, ali su mediji sve to predstavili na pogrešan način - istakao je Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Prošao sam kroz izazovna vremena, ne samo sa australijskim medijima, već i sa medijima širom sveta. Imao sam veliki pritisak, proveo sam nekoliko nedelja kod kuće i sačekao da se situacija smiri. Na svakoj konferenciji za medije novinari su mi gde god sam igrao postavljali pitanja o dešavanjima u Australiji. Morao sam samo da budem strpljiv i čekam - zaključio je Đoković u razgovoru sa Todom Vudbridžom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading