JEZIV SNIMAK MUČENJA I ZLOSTAVLJANJA NOVAKA U Melburnu! Scene koje su obišle i zgrozile svet! Srbijo, praštaj, ali ne zaboravi! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno, sram vas bilo!

JEZIV SNIMAK MUČENJA I ZLOSTAVLJANJA NOVAKA U Melburnu! Scene koje su obišle i zgrozile svet! Srbijo, praštaj, ali ne zaboravi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Teniski maestro Novak Đoković, temeljno se sprema za prvi grend slem u sezoni - Australijan open.

Turnir u Melburnu počinje 16. januara, a žreb za prvo kolo takmičenja na programu je u četvrtak. Novak je u toku srede, ujutru po našem vremenu, obnovio povredu kolena, međutim, kako je sam Đoković rekao, očekuje da bude spreman za izazove u Melburnu.

Pre ravno godinu dana, u januaru 2022. Novak je u Australiji prošao kroz pravi pakao. Prvo je smešten u imigracioni pritvor,  zatim mu je i suđeno, nakon čega je deportovan iz Australije.

 

 

Na Tviteru se u međuvremenu pojavio snimak torture kojoj je Nole bio izložen u Melburnu. Iz pritvora u automobil, pa sve do sudnice i tako u krug, prema Noletu su se odnosili kao prema najgorem kriminalcu.

Sada je došlo vreme da Novak "pljune u šake", lati se reketa i na veličanstveni način dođe do 10. trofeja u Melburnu. U svakom slučaju cela Srbije kao i svet je uz njega! Neka mu je sa srećom, trebaće mu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading