SELEKTOR VERUJE U NOVAKA: Rešen je da osvoji titulu u Australiji zbog svega što se desilo prošle godine, a onda će postati GOAT

Autor:

Sport

11.01.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troicki ubeđen da će Đoković pokoriti Melburn.

SELEKTOR VERUJE U NOVAKA: Rešen je da osvoji titulu u Australiji zbog svega što se desilo prošle godine, a onda će postati GOAT

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković sa peharom Australijan Opena

Prvi grend slem turnir u sezoni, Australijan open, igra se od 16. do 29. januara, a Srbija će u muškom singlu imati petoricu predstavnika.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izneo je za naš portal očekivanja od srpskih tenisera u Melburnu.

Svakako, navijači najviše nade polažu u Novaka Đokovića, koji će titulom pokušati da se izjednači sa Rafaelom Nadalom, koji inače brani pehar u Australiji, po broju grend slem trofeja.

- Svi znamo da je favorit i da mu je jako stalo da osvoji titulu, s obzirom na sve što mu se izdešavalo tamo prošle godine. Sigurno su mu grend slemovi najveća motivacija, želi taj rekord, a kada ga obori, po svim parametrima će biti najveći ikada - rekao je Troicki za Republiku.

Republika

Foto: Starsport

Viktor Troicki

Još jedan Srbin biće među nosiocima, a to je Miomir Kecmanović.

- Kecmanović je prošle godine stigao do četvrtog kola u Melburnu i od njega očekujemo da igra sjajno na turnirima na betonu. Može da iznenadi svakoga i verujem da može da dođe daleko ove godine - smatra selektor Srbije.

- Filip Krajinović nije igrao nekoliko meseci, pa se vraća polako u takmičarsku formu. Na Čelendžeru u Indiji je stigao do četvrtfinala. On uvek može da iznenadi, ali videćemo koliko je spreman.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović

Na kraju je kratko prokomentarisao i preostala dva srpska igrača koja će igrati u Melburnu.

- Laslo Đere igra odlično u Ouklandu i verujem da će biti na vrhuncu pred Australijan open, baš kao i Dušan Lajović. Očekujem da mogu da iznenade i da naprave dobre rezultate - zaključio je Troicki.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading