CRVENO-BELI VOLE PAKLENE MAŠINE! Evo kako izgleda VOZNI PARK fudbalera Zvezde! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

11.01.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gobeljić, Spajić i Ben vole robustne terence, a Pešić luksuzni sportski kupe. Samo se Borjan zadovoljava mališanom za dve osobe Povratnik Uroš Spajić ima personalizovane tablice, pa nije bilo teško pogoditi da je potpuno crni BMW njegov.

CRVENO-BELI VOLE PAKLENE MAŠINE! Evo kako izgleda VOZNI PARK fudbalera Zvezde! (FOTO GALERIJA)

Foto: Srpski telegraf

Ovo je vreme paklenih vozača! Fudbaleri Crvene zvezde u Turskoj dižu fizičku spremu i bruse formu pred prolećni deo sezone, u kojem su na korak do osvajanja šeste uzastopne titule i direktnog plasmana u Ligu šampiona, a u Beogradu su ostali njihovi ljubimci na četiri točka. Doduše, ne na parkingu Marakane, gde ih je uslikao reporter portala Republika, ali su bar prilikom januarske prozivke trenera Miloša Milojevića na okupu bile bile ljute mašine i jedno minijaturno iznenađenje.

NEKOLIKO GODINA STARI

U prvi plan je odmah upala nesvakidašnja situacija. Jedan kraj drugog bila su parkirana dva automobila od kojih je jedan dvostruko veći od drugog. U pitanju su mat crni terenac rendž rover i maleni crveni Smart. Interesantno, proporcije vlasnika su skroz suprotne - prvi, star nekoliko godina i sa cenom oko 30.000 evra, vozi omaleni napadač El Fardu Ben, a drugi golman i kapiten Milan Borjan. Upravo je Kanađanin među stativama na ovaj način pokazao koliko je skroman, a za to je zaslužna njegova supruga Snežana. Naime, ona mu je pre bezmalo tri godine na poklon kupila Smart, koji je u to vreme nov koštao oko 20.000 evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan

- Što si mi uzela smarta, top. Lep je, i to crveni - obradovao se Milan i izgrlio Snežu kada je ugledao svoj nov automobil upakovan kao poklon sa sve mašnom.

Nemoguće je, a ne primetiti i potpuno crni terenac BMW X6, s personalizovanim tablicama. Zato po inicijalima i broju na tablicama, koji nosi i na dresu, nije bilo teško pogoditi da je ta zver u vlasništvu povratnika u crveno-belo jato Uroša Spajića. Interesantno, gotovo identičnog ljubimca ima još jedan defanzivac na Marakani Aleksandar Dragović, pa, osim što dele poziciju, očigledno dele i ukus za terence, čija je odokativna vrednost u ovakvom stanju oko 65.000 evra.

Izdignute automobile, koji se, osim po asfaltu, donekle mogu snaći i u bespuću, voli i Marko Gobeljić. Desni bek Zvezde vozi beli Mercedes GLE kupe, čija je cena takođe oko 65.000 evra, ali je nezahvalno pogađati tačan iznos budući da nije očigledno šta se nalazi pod haubom i koju opremu ima.

POSKIDAO OZNAKE

Za Mercedes se odlučio i Aleksandar Pešić, ali jedan od sportskih modela. Iskusni golgeter oduvek voli automobile s trokrakom zvezdom na haubi, a trenutno vozi C-klasu i to u kupe verziji. Imajući u vidu difuzore vazduha, te činjenicu da je auto u retkoj mat tamno sivoj, te da su mu, osim znaka skinute sve oznake da bi izgled bio još agresivniji, može biti da je reč o sportskoj AMG verziji. A samim tim i cena varira od 40.000 evra, pa nagore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading