ODBIJENA PONUDA OD TRI MILIONA: Zvezda ostaje bez MEGA pojačanja? (FOTO)

Autor:

Sport

19.12.2022

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španci žele mnogo više.

ODBIJENA PONUDA OD TRI MILIONA: Zvezda ostaje bez MEGA pojačanja? (FOTO)

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Prema informaciji španske "Marke", Hetafe je odbio Spartakovu nezvaničnu ponudu tešku 3.000.000 evra za Nemanju Maksimovića. Razlog tome je Valensijom, koja na ime sledećeg Srbinovog transfera ima pravo na 30 odsto obeštećenja. Iz tog razloga klub iz madridskog predgrađa traži više novca kako bi pustila pouzdanog vezistu, iako se čak pominjalo da uprava Hetafea nema nameru da ga pusti ove zime.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Maksimović u dresu reprezentacije Srbije

Stvari su se izgleda promenile sa Maksimovićevom željom da okrene novi list u karijeri i napravi sledeći korak. Podsetimo, strelac zlatnog gola 2015. godine spreman je da dođe u Crvenu zvezdu, zbog čega je uprava kluba iz Ljutice Bogdana sve karte bacila na njegov povratak, ali je moskovski velikan takođe jako uporan u nameri da ga angažuje.

Zbog toga španski mediji očekuju da će Spartak u narednim danima podići ulog i izdvojiti više novca za Maksimovića. Spartak bi mogao da plati više, ali Crvena zvezda nudi sportski i emotivni momenat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KAMPACO KAMPACO KAMPACO

20.12.2022 00:03

Ajde VUCICU OPET UKLJUCI BANKOMAT KAO I U KOSARCI. DAJ NAM PARE.