MIHA JE IMAO NEOSTVARENU ŽELJU: Siniša je nedavno otkrio svoj veliki SAN - "TIME BIH ZAVORIO SVE" (VIDEO)

Autor:

Sport

17.12.2022

18:47 >> 18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se bolest nije isprečila, nema sumnje da bi legendarni srpski fudbaler uspeo u svojoj nameri.

MIHA JE IMAO NEOSTVARENU ŽELJU: Siniša je nedavno otkrio svoj veliki SAN - "TIME BIH ZAVORIO SVE" (VIDEO)

Foto: Starsport

Siniša Mihajlović je posle lavovske, višegodišnje borbe sa leukemijom izgubio najvažniju bitku u 54. godini, a jednu stvar nikada nije uspeo da ostvari. U životu je mnoge snove pretvorio u javu, uradio ono što je delovalo nemoguće, ali je ostao uskraćen za treniranje voljenog kluba - Crvene zvezde.

- Moja želja jednog dana je da budem trener Zvezde. Ja sam na svoju sreću skoro sve moje želje ispunio, ali ta da budem trener Zvezde i da osvojim nešto sa Zvezdom, time bih zatvorio sve. Neka bude Deki tamo još jedno 10 godina, pa onda da dođem ja - rekao je Siniša Mihajlović u nedavnom intervjuu za sajt FK Crvena zvezda.

Da se bolest nije isprečila, nema sumnje da bi legendarni srpski fudbaler uspeo u svojoj nameri.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je rođen 20. februara 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 1988. u Vojvodini. U decembru 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milion maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslovenskom fudbalu. U dresu crveno-belih više je igrao po sredini, a tek odlaskom u Romu, leta 1992, počinje da igra na poziciji "levog beka". Dve godine kasnije je u Sampdoriji, i tu je "libero". Sledi angažman u Laciju, a kopačke o klin okačio je u Interu.

Za našu reprezentaciju odigrao je 63 utakmice, a uspeo je 10 puta da se upiše u strelce. Gotovo celu trenersku karijeru proveo je u Italiji. Trenirao je ekipe kao što su Inter, Bolonja, Katanija, Fiorentina, Sampdorija, Milan, Torino i na kraju Bolonja sa kojom se prilično burno razišao. Takođe, u periodu od 2012. do 2013. godine bio je selektor reprezentacije Srbije, a 2018. godine je imao kratak izlet u Portugal kada je bio trener Sportinga iz Lisabona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading