EMOTIVAN OPROŠTAJ OD MIHE: Pamtićemo ga po ZLATNOM srcu i iskrenosti!

Autor:

Sport

17.12.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest.

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD MIHE: Pamtićemo ga po ZLATNOM srcu i iskrenosti!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin uputio je pismo saučešća Fudbalskom savezu Srbije (FSS) povodom smrti bivšeg srpskog igrača i trenera Siniše Mihajlovića.

Mihajlović je preminuo u petak u 54. godini, u bolnici u Rimu posle duge borbe sa leukemijom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Čeferin

- Sa neopisivom tugom primili smo vest o preranoj smrti našeg Siniše Mihajlovića. Fudbal je izgubio jednog od svojih najvećih igrača i rođenih pobednika. Nebrojeni trofeji koje je osvojio u dresovima Vojvodine, Crvene zvezde, Lacija i Intera svrstali su ga uz rame sa najvećima, ali ga je ta magična 'levica', strah i trepet svih golmana iz devedesetih, učinila istinskom legendom - naveo je Čeferin.

Prvi čovek UEFA naveo je da će fudbalski svet da pamti Mihajlovića kao žestokog i neustrašivog takmičara.

- Svi mi koji smo imali privilegiju da ga upoznamo pamtićemo ga po zlatnom srcu i iskrenosti. U ime UEFA i svoje lično, želim da uputim najiskrenije saučešće porodici Mihajlović i celom srpskom fudbalu - napisao je Čeferin. Siniša Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading