JEDAN U KLIN, DRUGI U PLOČU: Amerikanci se ŽESTOKO PODŽAPALI oko Đokovića!

Autor:

Sport

11.01.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole i Nik su glavna tema uoči AO.

JEDAN U KLIN, DRUGI U PLOČU: Amerikanci se ŽESTOKO PODŽAPALI oko Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Američki teniser Noa Rubin žestoko je kritikovao organizaciju egzibicionih mečeva uoči Australijan Opena, što je zasmetalo njegovom sunarodniku Tejloru Fricu.

Novak Đoković i Nik Kirjos odigraće meč 13. januara, karte su planule za manje od sat vremena, a Fric nema dilemu da je to sjajna stvar za "beli sport", za razliku od Rubina.

Ako bih sledio tvoju logiku onda ne bismo trebali da treniramo sa drugim igračima niti da igramo 'setove' pre turnira - odgovorio je Fric.

 

 

U međuvremenu, izašle su najnovije kvote za Otvoreno prvenstvo Australije, a kladionice su ubeđene u trijumf Srbina, bez obzira na probleme sa povredom sa kojom se suočava.

Turnir u Melburnu igraće se od 16. do 29. januara, a pehar će pokušati da odbrani Španac Rafael Nadal. Pre svega toga, teniski sladokusci će imati priliku da uživaju u spektaklu - reprizi finala Vimbldona koje je pripalo Đokoviću jula prošle godine...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading