NIJE SAMO BEN: Milojević i APOEL naciljali NAPADAČA kojeg DELIJE dobro pamte (FOTO)

Autor:

Sport

11.01.2023

18:44 >> 18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiprani na crveno-beli pogon.

NIJE SAMO BEN: Milojević i APOEL naciljali NAPADAČA kojeg DELIJE dobro pamte (FOTO)

Foto: Starsport

Dolaskom Vladana Milojevića na kormilo APOEL-a sve se pormenilo na stadionu GSP. Zvezdin Supermen je nanizao deset pobeda u svim takmičenjima (ukupan skor: 11-1-1), stigao do prvog mesta, ali da bi zadržao ovaj ritam potrebna su pojačnja.

Kiparska štampa piše da će El Fardu Ben gotovo sigurno obući žuto-plavi dres i da njegov agent radi na raskidu saradnje sa Crvenom zvezdom, koja važi do leta. Međutim, u plani iskusnog stratega je još jedan fudbaler kojeg Marakana i "delije" dobro pamnte, istini za volju po ne baš blistavim partijama. U pitanju je Portugalac Antonio Manuel Fernandeš Mendeš poznatiji kao Tomane.

Republika

Foto: Starsport

Tomane u dresu Crvene zvezde

On je sarađivao sa Milojevićem u sezoni 2019/2020. kada je stigao na Marakanu iz Tondele u transferu teškom 500.000 evra. Nije se snašao u Zvezdinom dresu za koju je postigao devet golova u svim takmičenjima. Pamtiće se po promašenom penalu u Atini.

Odlaskom Milojevića status Tomanea je postao još problematičniji. Nije ga video Dejan Stanković kao ozbiljnu opciju, mada je Portugalac okajao grehe iz Atine (promašio penal protiv Olimpijakosa) pobedonosnim pogotkom u meču sa Tiranom . Na kraju je prodat turskomSamsunu za 600.000 evra.

Ni tamo se Tomane nije proslavio, mada je imao problema sa povredom. Ugovor sa Turcima ga veže do juna 2023. godine i kako pišu Kiprani spreman je da ga raskine po cenu finansijskog gubitka samo da bi došao u APOEL. Ipak, pita se nešto i Samsun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading