BOMBA NAD BOMBAMA! Crvena zvezda želi slavnog Kolumbijca (VIDEO)

Autor:

Sport

11.01.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno je na Marakani.

BOMBA NAD BOMBAMA! Crvena zvezda želi slavnog Kolumbijca (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Džošua Brenet nije jedina opcija Crvene zvezde na poziciji desnog beka. Kako javlja kolumbijski novinar Pepe Sijera, na meti srpskog šampiona je nekadašnji najbolji igrač holandske Eredivizije, Santijago Arijas (30).

Bivši igrač Sportinga, PSV Ajndhovena i Atletiko Madrida, od prošlog leta je slobodan agent, a prema informacijama iz njegove rodne zemlje, konkurencija beogradskim crveno-belima su argentinski Independijente i neimenovani klub iz Španije.

Arijas je najbolje trenutke svoje karijere proživeo u Holandiji, gde je za pet sezona odigrao 172 utakmice za PSV u svim takmičenjima i postigao 10 golova. Vrhunac je doživeo u sezoni 2017/2018. kada je bio proglašen za najboljeg igrača Eredivizije. To je naplatio transferom u Atletiko Madrid u julu 2018. godine, kada su Jorgandžije uplatile 11.000.000 evra za njegov transfer.

U oktobru 2020. godine je doživeo težak prelom fibule, zbog čega je propustio čitavu sezonu. U prošloj se vratio na teren i otišao na pozajmicu u Granadu, ali je na početku drugog dela sezone pauzirao tri meseca zbog povrede zadnje lože. Vratio se u maju i završio sezonu sa četiri nastupa u Primeri, ali mu je 1. avgusta istekao ugovor sa Atletikom i od tada je slobodan igrač.

Njegova situacija u ovom trenutku podseća na onu u kojoj je bio Kristijano Pičini, kojem je u trenutku dolaska u Crvenu zvezdu, u januaru prošle godine, bio potreban klub u kom će se vratiti u pravi ritam. Ipak, Italijan nije uspeo da se adaptira na srpski fudbal, a usput su ga i mučila povreda zadnje lože.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading