VAZURA PROVOCIRA ZVEZDU! Razlog je Ado u Spartaku! Zatim je otkrio sve o crno-beloj BOMBI u zimskom prelaznom roku!

Autor:

Sport

11.01.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoke reči koje odzvanjaju Srbijom!

VAZURA PROVOCIRA ZVEZDU! Razlog je Ado u Spartaku! Zatim je otkrio sve o crno-beloj BOMBI u zimskom prelaznom roku!

Foto: Starsport

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura osvrnuo se na tekući prelazni rok kao i mogući prelazak Doleva Hazize iz Makabi Haife u Humsku ove zime:

- Pregovaramo sa Hazizom, ali druga strana nije zainteresovana za transfer. Poslali smo dve ponude i želimo ga. Pregovori su u toku. Smatram da ako se dogovorimo sa klubom on će doći. Makabi je težak za pregovore. Mi imamo vremena, čekaćemo ga do kraja prelaznog roka. Makabi za sada ne želi da ga proda, ali to nije "zakucano".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dolev Haziza

- Natho nam ga je predložio, rekao je da je Haziza sjajan u svakom pogledu. Dali smo ponudu, možda nisu zadovoljni, videćemo. Haziza nije jedini, nećemo da žurimo. Tim je na okupu i svi su zdravi. Tražimo igrača mkoji će praviti razliku i svakog dana se pojavljuju novi fudbaleri. Prelazni rok je dug i polako. Na leto već imamo dva igrača koje planiramo i biće slobodni. Ipak, nećemo javno o tome sada.

- Imamo ponude za tri igrača, ali smo odbili! Niko nije na prodaju i želimo da sačuvamo kostur tima. Od MLS-a, preko Kine i Evrope, imamo mnogo ponudu. Pred nama je Evropa i meč sa Đerifom.

Republika

Foto: FK Spartak Subotica

Edmund Ado

Zatim se osvrnuo i na dolazak Edmunda Ada u Spartak iz Subotice uz poseban osvrt na Crvenu zvezdu:

- Neće me iznenaditi ako Ado pređe u Zvezdu! To nije zabranjeno jel tako? Ma, biće poštena utakmica Zvezde i Spartaka. Ne sumjnajm. I ako pređe me bi me iznenadilo, Zvezda ga već duže vremena prati. Ne znam detalje tog transfera, poštujem ljude koji vode Spartak jer smo dobro sarađivali u prošlosti. Predsedniku Spartaka sam čestitao na velikom transferu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading