PRELOMIO! Ubedila ga lepša polovina - VRAĆA se na čuveni turnir posle šest godina!

Autor:

Sport

12.12.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka - igraće u Parizu.

PRELOMIO! Ubedila ga lepša polovina - VRAĆA se na čuveni turnir posle šest godina!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Australijski teniser Nik Kirjos odlučio je da zaigra na Rolan Garosu posle punih šest godina.

Kontroverzni Australijanac će se pojaviti na drugom Grend slemu sezone jer njegova devojka Kostin Haci želi da vidi Pariz.

- Uzeću nešto novca u Parizu. Igrao sam dobro na šljaci, pobedio sam Federera, Vavrinku, igrao finale u Eštorilu 2015. godine, ali obično tom periodu sezone dosta vremena provodim kući. Jer ako ne radim tako, osam meseci sam u putovanjima, a to je mnogo. Ipak, ona nije videla Pariz, tako da, zašto da ne? - odgovorio je Kirjos na pitanje da li će 2023. godine nastupiti na turniru u Bulonjskoj šumi, a potom je didao da postoji veliki broj tenisera koji igraju samo na zemljanoj podlozi.

 

 

- Imate stvarno mnogo turnira na šljaci, stalno to ponavljam. Imate igrače u Top 100 koje čak i ne poznajem, jer oni igraju samo na šljaci, što je sasvim blesavo - rekao je Nik Kirjos, koji je na Rolan Garosu 2017. godine ispao u drugom kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading