UH, MILICE BEZOBRAZNICE: Procurio snimak, Dabovićeva u VRELOJ akciji! Sve se vidi (VIDEO)

Autor:

Sport

12.12.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće vam biti dobro.

UH, MILICE BEZOBRAZNICE: Procurio snimak, Dabovićeva u VRELOJ akciji! Sve se vidi (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/MILICADABOVIC13

Milica Dabović

Proslavljena srpska košarkašica Milica Dabović je tokom karijere osvojila dve medalje predvodeći našu reprezentaciju, zlatu na Eurobasketu 2015. godine i bronzu na Olimpijskim igrama u Riju 12 meseci kasnije.

Dok se još aktivno bavila igrom pod obručima, Dabovićeva je važila za jednu od najatraktivnijih košarkašica na planeti, a ništa manje privlačna nije ni otkad je okačila patike o klin.

Naprotiv, Milica je kao vino - što je starija to je bolja!

Nedavno je napravila "OnlyFans" stranicu na kojoj je brzo sakupila više od 10.000 lajkova, a pretplata na njen profil košta 15 dolara mesečno.

Međutim, objave koje tamo kači možemo samo da zamislimo kakve su, pošto one koje besplatno deli sa svetom gore od seksipila.

Tako se nedavno na Tviteru pojavio video snimak na kom se Milica bacila u akciju fotografisanja kako pozira u seksi donjem vešu, koji više pokazuje nego što sakriva.

Upozoravamo vas! Ono što sledi nije za one sa slabim srcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading