NEMAMO KADA DA TUGUJEMO: Oglasio se Smailagić, Partizan pred TEŠKIM IZAZOVOM!

Autor:

Sport

12.12.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smailagić izneo impresije pred Asvel, a posle poraza od Cedevita Olimpije.

NEMAMO KADA DA TUGUJEMO: Oglasio se Smailagić, Partizan pred TEŠKIM IZAZOVOM!

Foto: Starsport

Krilni centar Partizana Alen Smailagić oglasio se pred 13. kolo Evrolige. Crno-beli će izlazak iz krize potražiti u Francuskoj protiv Asvela, a bivši as Golden Stejt Voriorsa je podvukao da ekipa mora da razmišlja na pozitivan način, uprkos teškoj situaciji.

- Moramo da mislimo pozitivno i pokušamo da izvučemo sve dobro i sve što može da nam pomogne u sutrašnjoj utakmici. Dobra stvar kod zgusnutog rasporeda je što nemamo ni vremena ni prava da tugujemo posle poraza, već moramo sve misli da okrenemo ka utakmici sa Asvelom. Oni su ekipa koja je u prošlom kolu dobila Barselonu, igraju u dobroj formi i biće nam veliki izazov da im se suprotstavimo. Verujem da možemo da se izdignemo posle par poraza i da sutra odigramo dobru utakmicu. Puno bi nam značila ta pobeda u gostima - naveo je Smailagić.

Meč Asvel - Partizan biće odigran u utorak od 20 časova, a "Parni valjak" je zabeležio šest poraza na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima.

Uoči okršaja sa francuskim predstavnikom u eliti, svoja očekivanja izneo je i Željko Obradović, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading