SITUACIJA SVE TEŽA: Novi PROBLEM za Partizan pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

11.12.2022

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova vest koja ne ide u prilog crno-belima.

SITUACIJA SVE TEŽA: Novi PROBLEM za Partizan pred nastavak sezone!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana doživeli su danas novi neuspeh, pošto su u meču 10. kola ABA lige poraženi od Cedevita Olimpije, rezultatom 77:74.

Imali su prilike crno-beli da dođu do produžetaka, Egzum je ostao sam na šutu za tri poena, ali je promašio, pa je tako neslavan niz Partizana nastavljen, a samo ga je na kratko prekinula pobeda protiv Budućnosti.

Sledeći meč Partizan igra u ovkiru Evrolige, pošto će u utorak gostovati u Lionu, gde ih čeka susret sa Asvelom, koji je čini se konačno uhvatio pravu formu, i to baš pred meč sa izabranicima Željka Obradovića.

Foto: Starsport

Partizan ima jednu pobedu u poslednjih sedam duela

Asvel je u prošlom kolu elitnog košarkaškog takmilčenja upisao veliku pobedu, pošto suu gostima savladali Barselonu, a sada su slavili i u domaćem prvenstvu, protiv ekipe Pariza, rezultatom 94:60.

Najefikasniji na meču je bio Amine Nou, koji je ubacio 21 poen, a pratio ga je Antoan Dio sa 18. Dvocifreni su bili i Pons sa 12, odnosno Fal sa 10 poena.

Ekipa iz Liona se generalno muči od starta prvenstva u Francuskoj, pa im je ovo tek sedma pobeda u 13 odigranih mečeva, što je svakako slabije od onoga što su očekivali u redovima aktuelnog šampiona, ali se čini da igrači Ti Džeja Parkera konačno hvataju pravu formu pred nastavak sezone. 

Susret Asvela i Partizana je zakazan za utorak, 13. decembra,  a meč u hali "Astrobal" će početi u 20 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK U CUDU

12.12.2022 13:17

MI TESKO DA CEMO NEKOGA DOBITI U BEOGRADU. ZA STRANU DA NE PRICAMO ! P.S. Roster nam je slab ! 5 -6 igraca nisu za Partizan