ŽOC MAŠE BELOM ZASTAVICOM? Obradović SUROVO iskren pred Asvel!

Autor:

Sport

12.12.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan očekuje izuzetno težak posao na jugu Francuske.

ŽOC MAŠE BELOM ZASTAVICOM? Obradović SUROVO iskren pred Asvel!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana nastavljaju sa svojim obavezama u Evroligi, pošto će u meču 13. kola eltinog takmičenja gostovati u Lionu, a protivnik će im biti ekipa Asvela.

Crno-beli u meč ulaze posle šest poraza u sedam odigranih utakmica, pa je jasno da će u Francuskoj tražiti izlazak iz krize. Ali, situacije neće biti nimalo jednostavna, jer ih očekuje duel sa ekipom koja je vezala dve pobede, protiv Barselone u Evroligi i protiv Pariza u prvenstvu.

Pred meč 13. kola oglasio se i Željko Obradović, trener crno-belih.

- Asvel u ovaj meč ulazi posle pobede u poslednjem kolu Evrolige protiv veoma jake ekipe Barselone u gostima. Igrali su i sinoć utakmicu i ubedljivo pobedili u domaćem prvenstvu. S obzirom na sve okolnosti, sigurno je da su oni favoriti - rekao je Obradović za zvanični sajt kluba.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Matijas Lesor

On je istakao da Partizan očekuje težak meč u Francuskoj.

- Igramo za svega 48 sati, ali s druge strane i oni su igrali sinoć. Probaćemo opet da reagujemo. Nije lako kad izgubiš u veoma kratkom periodu par utakmica u kojima odlučuje jedna lopta. Da li napadački, da li je skok ili bilo šta, nije lako. S te strane, naravno da je moj posao kao trenera da probam da dignem ekipu. Koliko ćemo uspeti, videćemo - istakao je Obradović.

Iako je Partizanov početak sezone delovao obećavajući, posebno nakon što se ekipa trgla nakon nekoliko vezanih poraza na startu Evrolige, crno-beli su ponovo ušli u krizu rezultata, pa je pobeda za podizanje samopouzdanaj preko potrebna.

Nakon meča sa Asvelom, Partizan očekuje duel sa Efesom, a on će biti odigran u petak, u okviru 14. kola evroligaškog takmičenja.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
STA SE ISCUDJAVAS SLABI SMO

12.12.2022 13:12

NEMAS IGRU JER NEMAS PRAVOG PLEJA I CENTRA. A KOMSINICA IMA TRI BOLJA PLEJA I DVA - TRI BEKA ! DUPLO SU BOLJI. Kad prosecnu Cedevitu nemozemo da DOBIJEMO znaci da smo MIZERNI. Fale bre igraci