NOVAK UPALIO MOTORE: Počele pripreme za Australijan open - CILJ je jasan! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.12.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmor je za najboljeg tenisera sveta završen.

NOVAK UPALIO MOTORE: Počele pripreme za Australijan open - CILJ je jasan! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji, a trenutno peti na ATP listi, počeo je sa pripremama za novu tenisku sezonu.

Srpski teniser je odlučio da mu baza za pripreme bude Toremolinos, mali gradić na jugu Španije, gde je trenutno lepo vreme, što Novaku dodatno olakšava pripreme.

Srbin će tu verovatno boraviti sve do puta za Dabai, gde će učestvovati na egzibicionom turniru, a biće član tima "Sokolovi", zajedno sa Grigorom Dimitrovim, Arinom Sabalenkom i Paolom Badosom. 

Već je poznat raspored Novakovih duela u Emiratima, a čekaju ga tri izuzetne probe pred start sezone. On će 20. decembra igrati protiv Zvereva, dan kasnije, 21. decembra protiv Kirjosa i 23. decembra protiv Ože-Alijasima.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom u Torinu


Format takmičenja je kao u nekadašnjem Hopman kupu, igra se po jedna partija u muškom i ženskom singlu i jedna u miksu.

Ovo će biti poslednje takmičenje u turbulentnoj 2022. godini za sprskog tenisera, u kojoj je ostao bez šanse da se bori za preko 10.000 ATP bodova, ali je i pored toga godinu završio trijumfalno, nakon osvajanja Završnog mastersa u Torinu, pobedom u finalu protiv Kaspera Ruda.

Posle Emirata, Đoković se seli u Australiju, gde će od 2. januara igrati pripremni turnir u Adelejdu, a zatim sledi ono glavno, pohod na jubilarnu desetu titulu u Melburnu, gde će 16. januara početi Australijan open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading