SIN ZLATE I HASANA JE PRAVIO VELIKE PROBLEME, A VAŽI ZA OZBILJNOG FRAJERA: Pevačica je čupala kosu s glave zbog njega, a evo čime se danas bavi!

Autor:

Zabava

12.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako danas izgleda sin Zlate Petrović i Hasana Dudića!

SIN ZLATE I HASANA JE PRAVIO VELIKE PROBLEME, A VAŽI ZA OZBILJNOG FRAJERA: Pevačica je čupala kosu s glave zbog njega, a evo čime se danas bavi!

Foto: ATA Images

Pevačica Zlata Petrović iz braka sa kolegom Hasanom Dudićem ima sina Mikija, koji je porodici često zadavo glavobolje.

Republika

Foto: e-stock/S. KOSTIĆ, ST/N. PANČIĆ

Zlata Petrović i Hasan Dudić

 

Miki je imao problem s kockom. S ovim porokom je živeo godinama, a njegova majka je činila sve kako bi ga izbavila iz kandži kocke. Ona je i plaćala sve njegove dugove, samo da bi mu sačuvala živu glavu. Petrovićka je o tome i javno govorila. U jednom trenutku on je prestao da se kocka, ali njegova apstinencija nije dugo trajala.

Kada je ponovo počeo da pravi probleme, Zlata je presekla i rešila da više ne stoji uz njega. Prepustila ga je toj borbi s kojom je morao sam da uđe u koštac. Njega je ostavila zbog poroka i supruga Milica, sa kojom ima dvoje dece, a on se tada uselio u Zlatin stan. Međutim, kada je ponovo počeo da srlja u propast, majka mu je rekla da se iseli.

 

Bez Zlatine podrške, Miki je rešio da okrene novi list, pa je promenio život iz korena. Sada se uspešno bavi muzikom, ima svoj bend i svira po veseljima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading