Nadal upozorava: Teniseri se češće povređuju nego inače!

Autor:

Sport

27.01.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal, koji se trenutno nalazi na prvom mestu ATP liste, izjavio je da se nešto čudno dešava, pošto se sve veći broj tenisera povlači sa turnira zbog povreda.

RepublikaFoto: twitter.com/Wimbledon
Nadal: Neke stvari moraju da se promene

U Australiji nije nastupio Endi Marej, koji će biti van terena do leta, Đoković i Vavrinka su igrali, ali je bilo evidentno da nisu do kraja zalečili povrede, dok je upravo Nadal predao meč Čiliću u četvrtfinalu zbog povrede kuka.

- Kada imate više povreda nego inače u jednom sportu, to znači da se nešto dešava. Ako bude bilo šanse da se za nekoliko godina nešto promeni, nove generacije bi mogle da profitiraju. To bi bilo poželjno, jer bi tako unapredile način života - rekao je Nadal.

Nadal je pre godinu dana imao i problema sa kolenom.

- Nekoliko sportova, među kojima je i tenis, uglavnom se igra na tvrdoj podlozi... Ali, ja sam samo još jedan igrač koji daje svoje mišljenje. Ne znam koliko ću još igrati. Da li ću tu biti još tri, četiri ili pet godina. Kad dođe vreme, znam da neću biti uplašen. Neću se još penzionisati - zaključio je Nadal.

Rafa će morati da pauzira oko tri nedelje, a u tom periodu će se lečiti u Barseloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading