Proročanstvo francuske teniserke: Novak ili Rafa - Marion Bartoli zna ko će biti najbolji teniser u istoriji belog sporta!

Autor:

Sport

25.09.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika trojka svetskog tenisa je okrnjena...

Proročanstvo francuske teniserke: Novak ili Rafa - Marion Bartoli zna ko će biti najbolji teniser u istoriji belog sporta!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer je i zvanično okončao svoju profesionalnutenisku karijeru, tako da je knjiga sada pala na samo dva slova.

Novak Đoković i Rafael Nadal vodiće veliku borbu u narednom periodu, a jedno je jasno da će pobednik u tom "dvoboju" zasigurno morati biti proglašen najboljim teniserom u istoriji belog sporta.

Foto: Tanjug/AP

Knjiga spala na dva slova - Novak Đoković i Rafael Nadal

 

Tim povodom oglasila se i nekadašnja francuska teniserka Marion Bartoli koja nema dilemu:

- Predviđam da će Novak biti teniser sa najviše osvojenih Grend slemova. Jedino na tom putu može da ga spreči korona virus i to što se nije vakcinisao, odnosno da neće moći da učestvuje na Gren slemovima, ali nadam se da se to neće dogoditi - istakla je Marion Bartoli za "Stadijum astro".

Istovremeno, tridesetsedmogodišnja nekadašnja teniserka smatra da se Rafael Nadal neće još dugo zadržati u profesionalnom tenisu:

- Ne vidim da će se Nadal profesionalno baviti tenisom posle 2023. godine, i on se povlači. To je moje mišljenje, videćemo kako će se razvijati situacija. Često je povređen i telo teško da će moći da izdrži sve te napore, s obzirom na to da je već u poznim teniskim godinama - zaključila je vimbldonska šampionka iz 2013. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading