UDARAC ISPOD POJASA: Nekadašnji ukrajinski teniser opleo po Novaku i Srbiji!

Autor:

Sport

20.09.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je promenio ploču...

UDARAC ISPOD POJASA: Nekadašnji ukrajinski teniser opleo po Novaku i Srbiji!

Foto: Tanjug/AP

Mesecima unazad traju ratni sukobi na području Ukrajine. Jedan od onih koji je prvi pružio podršku ukrajinskom narodu bio je i najbolji srpski teniser Novak Đoković koji je reči odrške adresirao na Sergeja Stahovskog nekadašnjeg tenisera koji se po izbijanju ratnih sukoba latio oružja i otišao na front.

Sasvim neočekivano Sergej Stahovski je u potpunosti "promenio ploču" i slobodno se može reći "zabio nož u leđa" kako Novaku Đokoviću, tako i srpkoj državi.

 

Naime, Ukrajinac je izjavio:

- Srbija je ispostava Rusije. Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Nije u stanju da kaže nešto što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji i većine naroda. Igra svoju igru - istakao je nekadašnji ukrajinski teniser.

Potpuno je nejasno zašto je Sergej Stahovski u ovom momentu očinio ovako nešto, ili kojim je gestom Novak Đoković izazvao ovakvu reakciju Ukrajinca, posebno kada se zna da je najbolji srpski teniser nudio i finansijsku i svaku drugu pomoć kako svom kolegi sa terena, tako i kompletnom narodu koji je ugrožen usled ratnih zbivanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Passion

20.09.2022 19:15

Djoković da se konačno smiri i prestane da "divlja" po medijima i "štiti" slabe i napada institucije. Reket u ruke i bez deljenja lekcija bilo kome i po bilo kojoj temi, neka ne čačka mečku da mu ne bi nakačili da je "rusofil" i zabranili mu pristup na sva četiri GS turnira. Nema potrebe da daje izjave, neka se ugleda na finog i otmenog kolegu koga obožava cela Evropa jer se nikad ne izjašnjava i ne uzrujava svet. Nole, pamet u glavu, ne istrčavaju se i ne vodi politiku dok ne odeš u penziju kao GOAT sa 26 ili 27 GS trofeja.