Conga ishvalio Federera: Imao je šta da poruči Đokoviću i Nadalu!

Autor:

Sport

16.09.2022

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oproštaj najboljeg švajcarskog tenisera od belog sporta i dalje je glavna tema u medijima.

Conga ishvalio Federera: Imao je šta da poruči Đokoviću i Nadalu!

Foto: Tanjug/AP

Mnogobrojni sportisti već su uputili reči podrške Rodžeru Federeru koji je odlučio da nakon ovogodišnjeg "Lejver kupa" koji se odigrava u londonskoj "O2 Areni" od 23. do 25. septembra, "okači patike o klin".

Ovoga puta svoje mišljenje o Rodžeru Federeru javnosti je izneo i francuski teniser Žo Vilfred Conga koji je takođe nedavno okončao profesionalnu karijeru:

- Federe je podigao ovaj sport i bez obzira na sve ostalo, on je GOAT. Mislim, zajedno sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, sva trojica su GOAT, ali on je "otac" ove igre. On je o stavio trag kojim su išli svi ostali. Rafa i Đoko su bili to što jesu samo zbog njega - istakao je Conga i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

 

- Federerov znak je klasa u svakom smislu te reči. Biti klasa ne znači samo biti zvezda, to mora da bude neko jednostavan, neko ko je zainteresovan za dobro ostalih i ko ima eleganciju u svim sferama života . kazao je Conga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading