Kako izbrojati do deset u GROTLU Vimbldona? Đurović URNEBESNIM komentarom o Novaku OGOLIO britansku SRAMOTU! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.08.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlade ismejao Britance - znate li za koga navijate?

Kako izbrojati do deset u GROTLU Vimbldona? Đurović URNEBESNIM komentarom o Novaku OGOLIO britansku SRAMOTU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Vlade Đurović i Novak Đoković

Srpski košarkaški stručnjak Vlade Đurović izrazio je svoje divljenje Novaku Đokoviću, naročito zbog njegovog strpljenja i smirenosti.

Đurović kaže kako bi, u skladu sa svojim godinama, trebalo da "izbroji do deset" u stresnim situacijama, ali da to ne ume da učini, za razliku od Noleta koji pokazuje svoju veličinu pred "15 hiljada Britanaca" koji navijaju za Rodžera Federera, a protiv njega.

Kompletan komentar harizmatičnog trenera možete poslušati u videu.

 

 

Podsetimo da je Đoković sedmostruki osvajač pehara na londonskoj travi, a poslednji put je podigao trofej u julu mesecu, savladavši u finalu Australijanca Nika Kirjosa rezultatom 3:1.

Što se tiče duela Srbina i Švajcarca, Novak ga je u Londonu nadigrao 2019. godine u spektakularnom finalnom susretu, kada su Englezi zdušno bodrili Fedeksa, koji je servirao za osvajanje turnira u petom setu, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading