Legenda tenisa se poklonila Novaku: Đoković je gospodin koji ne dobija poštovanje koje zaslužuje, sve je otišlo DOĐAVOLA!

Autor:

Sport

18.07.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji reket Srbije ove godine osvojio je VImbldon, deportovan je iz Australije, a kako stvari stoje, neće igrati Ju-Es open jer nije vakcinisan.

Legenda tenisa se poklonila Novaku: Đoković je gospodin koji ne dobija poštovanje koje zaslužuje, sve je otišlo DOĐAVOLA!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ove godine osvojio je Vimbldon i došao do 21. Grend slem trofeja, ali je i deportovan iz Australije i izgubio je od Rafaela Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa.

O svemu šta se dogođalo našem asu govorio je i legendarni američki teniser Džon Mekinro.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džon Mekinro i Novak Đoković

- Novak ne dobija poštovanje koje zaslužuje, ali on je gospodin. Nisam saglasan sa odlukom da se ne vakciniše, ali je poštujem. On je jedan od najspremnijih ljudi na svetu i obraća pažnju na sve što stavlja u svoje telo - izjavio je Mekinro i dodao:

- Šteta je što je došao u situaciju kada je sve otišlo dođavola za njega. Potpuni debakl. Do te mere da su ga bukvalno izbacili iz Australije. Mislim, je l' me to neko zeza? Način na koji se sve odvilo je bio strašan, pa ga poštujem još više jer je prešao preko svih tih stvari. On mora da je mentalno najčvršći igrač kojeg sam ikada video na teniskom terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džon Mekinro

Osvajač 77 titula pohvalio je i Rafaela Nadala, ali...

- Nadal je igrač koji najviše ostavlja 'srce na terenu', ali je Đoković mentalno neverovatan. Neverovatno je to sa čime on sve uspeva da se izbori i da uprkos tome uspe na najvišem nivou - istakao je Džon.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Za kraj, nekadašnji broj jedan govorio je i Noletovom problemu i gotovo sigurnom neigranju Ju-Es opena pošto nije vakcinisan i takav ne može da uđe u Ameriku.

- Moramo to da sredimo. Đoković mora da igra na Ju-Es openu. Molim vas, neka neko pronađe rešenje kako to može da se desi jer nam je ovde stvarno potreban ovaj neverovatni šampion - jasan je sedmostruki Grend slem šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading