Nole ili Rafa? Legendarni Mekinro UPOREDIO dva giganta!

Autor:

Sport

29.06.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac objasnio razliku između Đokovića i Nadala.

Nole ili Rafa? Legendarni Mekinro UPOREDIO dva giganta!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Nadal

Legendarni Džon Mekinro uporedio je Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a tom prilikom je istakao da dva teniska velikana imaju "potpuno drugačiji pristup".

Oni imaju potpuno suprotan pristup. Đoković priča otvoreno o tome kako želi da ima najviše grend slem titula, dok se Nadal ponaša kako da se ništa ne dešava, osim što izlazi na teren i daje maksimu u svakom poenu i meču - naveo je Amerikanac za "BBC".

 

 

Mekinro se dotakao i tzv. GOAT trke, rekavši da je uzbudljivo videti ko će postati najbolji igrač u istoriji tenisa.

Čini se da je obojici išlo prilično dobro ako se gleda njihov istorijski učinak i koliko slemova imaju, tako da što god vas čini srećnim i izvlači ono najbolje iz vas, to bi trebalo i da radite. Pretpostavljam sa se Rafini protivnici ponekad umore kada čuju kako kaže 'nisa osećao stopalo'. Delovao je prilično dobro na Rolan Garosu i odjednom, uradio je još jednu proceduru za koju ne znam ni kako se zove. Šta god to bilo, čini se da se oseća vrlo dobro i da ne oseća bol, tako da je to neverovatno. Takođe sam srećan i što Novak i on imaju različite stavove - poručio je Mekinro.

Podsetimo, Nole se u 2. kolu Vimbldona sastaje sa Australijancem Tanasijem Kokinakisom, a postoji mogućnost da propusti naredna dva Grend slema, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading