Nešto se krupno iza brda valja: Britanci obelodanili sjajne vesti za Novaka Đokovića - Rafin rekord uskoro pada!

Autor:

Sport

12.07.2022

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li smo na pragu senzacionalnog obrta?

Nešto se krupno iza brda valja: Britanci obelodanili sjajne vesti za Novaka Đokovića - Rafin rekord uskoro pada!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Pre samo dva dana po sedmi put u karijeri pokorio je Veliku Britaniju, a danas "Dejli Mejl" donosi sjajne vesti koje će zasigurno obradovati ne samo srpske ljubitelje tenisa, već i sve one širom sveta koji uživaju u igri, verovatno najboljeg igrača u istoriji ovog sporta.

Dobro je poznato šta je sve Novak Đoković doživeo na australijskom tlu početkom ove godine, ali čini se da se sve iz korena menja.

Naime, britanski "Dejli Mejl" prenosi da će devetostruki osvajač Australian opena, srpski teniser Novak Đoković, u januaru 2023. godine nastupiti na Grend slemu u Melburnu.

Foto: Tanjug/AP

Šampion se vraća

 

Kao razlog za ovakve tvrdnje, Britanci naviode da da novi premijer Australije Entoni Albaneze na slučaj Novaka Đokovića gleda sa daleko više simpatije nego prethodna administracija. Jednostavno, Australija ne želi da se odrekne tenisera kojji je na pragu ispisivanja istorije ovog turnira, a koji je u nedelju na Vimbldonu pokazao da se i dalje nalazi u fantastičnoj formi.

U prilog Novaku ide i ublažavanje uslova za ulazak u Australiju koje je u julu stupilo na snagu.

Ostaje nam još davidimo kako će se stvari odvijati kada je US open u pitanju i da li će tamošnje vlasti dozvoliti najboljem srpskom teniseru da već na američkom tlu izjednači rekord Rafaela Nadala kada je broj Grend slem titula u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading