Novak i Stefan Đoković dubl partneri? Nole izneo zanimljiv detalj o nasledniku!

Autor:

Sport

12.07.2022

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki osvajač Vimbldona govorio o sinu koji je na Grend slemu u Londonu igrao tenis sa drugom svaki dan.

Novak i Stefan Đoković dubl partneri? Nole izneo zanimljiv detalj o nasledniku!

Foto: Starsport

Novak Đoković osvojio je Vimbldon sedmi put u karijeri, a u ponedeljak je dočekan na legenarnom balkonu Starog dvora.

Potom je četvorostruki uzastopni šampion Grend slema u Londonu nastavio druženje u krugu prijatelja i porodice, a tada je i zapevao sa suprugom Jelenom poznati narodnjak i to možete pogledati OVDE.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković na dočeku na balkonu Starog dvora

U prestonici Velike Britanije pažnju je privukao i Stefan Đoković, Noletov sin koji je nekoliko puta bio na terenu sa svojim tatom i Goranom Ivanišević.

Sedmi reket sve dobio je pitanje da li misli da će u budućnosti biti trener svog naslednika.

Iskreno, video sam više sebe kao dubl partnera svom sinu, nego kao trenera. Šalu na stranu, naravno da me kao oca ispunjava i kao profesionalnog tenisera, da vidim svog sina na terenu svojevoljno i samoinicijativno izlazi na teren i voli da igra. Ne smeta mu da ima i nema pažnje, prisutan je i voli da igra, to je za njega ljubav i to mene ispunjava i voli da vidi. Izabrao je da igra sa svojim drugom na spoljašnjim terenima, to govori koliko voli tenis - rekao je Đoković, pa dodao:

Foto: Instagram printscreen/djokernole/Wimbledon

Sa oca na sina

- Možda sada preterujemo kad pričamo o njegovoj budućnosti i karijeri, previše je rano, ima sedam godina, bitno je da ima zabavu, razonodu, da se razvija psihički i fizički, to je jedan od najzdravijih načina... Ja ću biti tu šta god odluči da radi u životu, bilo da je to tenis, a izgledi su dobri, ide u tom pravcu, pružiću mu podršku da živi svoj san, koji god san sanjao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading