Ima traume zbog Novaka: Igrač iz Top 10 priznao da nije mogao da spava posle okršaja sa Đokovićem!

Autor:

Sport

25.07.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan još ne može da se oporavi.

Ima traume zbog Novaka: Igrač iz Top 10 priznao da nije mogao da spava posle okršaja sa Đokovićem!

Foto: Tanjug/AP

Mladi italijanski teniser Janik Siner i dalje ne može da preboli poraz od Novaka Đokovića u četvrtfinalu ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je imao prednost od 2:0 u setovima.

Svaki put kad izgubim meč, ne spavam. Posle meča sam odmah pogledao najvažnije delove, snimke. Želim odmah da naučim. Mnogo pozitivnih stvari nosim sa Vimbldona. Stekao sam iskustvo na travi i igrao protiv Novaka Đokovića na Centralnom terenu. Odigrao sam dobar meč. Žalim što ga nisam pritisnuo u trećem i četvrtom setu. U petom setu nisam mogao ništa. Imao sam zver na drugoj strani terena. Zaslužio je pobedu - istakao je Italijan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Upitan je da iznese mišljenje o tome da li bi osvojio Vimbldon da je uspeo da izbaci Noleta.

Teško je reći. Igrao sam dobro... Imao bih šansu. Ono što sam postigao dalo mi je samopouzdanje, posle povrede i peha koji sam imao ove sezone.

Siner je trenutno 10. na ATP listi, što ga čini najbolje plasiranim Italijanom, ispred Matea Beretinija koji je 14.

- Biti najbolji Italijan na listi ne znači apsolutno ništa. Beretini ove godine nije imao sreće, Museti je u dobroj formi, osvojio je Hamburg. Italija ima mnogo raznovrsnih igrača, jaki smo. Mislim da Beretini i ja nemamo rivalstvo. Nikada nismo igrali. Tačno je da Beretini ima više iskustva, osvojio je više titula, duže je od mene u prvih 10. Siguran sam da će se vratiti na najviši nivo. Ne poznajemo se dobro, ali imamo dobre odnose - poručio je Siner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading