JADNO, BEDNO, ZATUCANO! Samoubistvo u Njujorku - Amerika jede samu sebe zbog Novaka!

Autor:

Sport

25.07.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je udarna tema "preko bare".

JADNO, BEDNO, ZATUCANO! Samoubistvo u Njujorku - Amerika jede samu sebe zbog Novaka!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Bivši bejzbol igrač Kris Mano žestoko je kritikovao SAD zbog činjenice da najboljem srpskom sportisti Novaku Đokoviću nije dozvoljen ulazak u zemlju. Nekadašnji bejzbol as španskog porekla takav potez nazvao je "samoubistvo", budući da će izostankom najboljeg šampion Otvorenog prvenstva Amerike biti "nelegitiman".

Ovi zatucani glupani na US openu ne uspevaju da shvate da uništavaju legitimitet sopstvenog turnira. 'Pobednik' će izgledati samo kao neko ko je zauzeo mesto pravom šampionu, ukoliko glavnom favoritu Novaku Đokoviću zabrane da se takmiči. Neka pojedu sami sebe - naveo je Mano.

 

 

Podsetimo da Nole ne može da uđe na teritoriju Amerike jer spada u kategoriju nevakcinisanih stranaca, tako da će najverovatnije biti onemogućen da napadne svoj četvrti pehar u Njujorku. Titulu na US Openu braniće prvi reket sveta Danil Medvedev, koji je u prošlogodišnjem finalu nadigrao upravo Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading