ĐOKOVIĆ NEĆE IGRATI U KINI: Nije samo US Open, Novakov HOROR dostiže VRHUNAC!

Autor:

Sport

21.07.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija vest!

ĐOKOVIĆ NEĆE IGRATI U KINI: Nije samo US Open, Novakov HOROR dostiže VRHUNAC!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Srpski teniser Novak Đoković neće igrati na predstojećem US Openu, a novi udarac zadao mu je ATP.

Naime, zbog restrikcija koje važe oko koronavirusa u Kini, krovna teniska organizacija je odlučila da se turniri ove godine u najmnogoljudnijoj zemlji sveta ne održe.

Na taj način, Srbinu se dodatno sužava krug mogućnosti nastupa na turnirima, čiji spisak je sve kraći...

Ovo je već treća godina da se otkazuje jesenji deo ATP Tura u Kini, turnira koji se održavaju u septembru i oktobru. Poslednji put su održani 2019. godine, pre pandemije - saopštio je ATP.

 

 

Masters u Šangaju je trebalo da bude na programu od 9. do 16. oktobra, start turnir u Čengduu i Žuhaju bio je zakazan za 26. septembar, a onaj u Pekingu trebalo je da se održi od 3. do 9. oktobra.

Podsećanja radi, u SAD vlada velika kampanja da se promene pravila kako bi Đoković ipak mogao da uđe na teritoriju Amerike, a o tome je govorila i članica Kongresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Alex

21.07.2022 19:51

Ne razumem,pola tenisera ima lažne potvrde o vakcinaciji sto Nole nije to završio.

Balkan

28.07.2022 08:33

@Alex - @Alex, Novak je imao vizu za Australiju na bazi izuzeca koja mu je osporena i proteran, poznat je Novakov stav o vakcini, sta mislite kako bi se to uklopilo u tom svetlu sa laznom potrvdom i koliko bi ona bila validna za Amerikance, bolja je varijanta ne igrati nego mozda doziveti i nesto gore od Australije, Novakov stav po tom pitanju je ispravan. Ako se nesto promeni ok nema problem idemo. A ovo o nekoj osveti ili nikada igranja je malo preterano. Ziveli

osveta

21.07.2022 22:11

ATP koristi koronu da se sveti Novaku. Da nije bio rekordno prvi, ovo se ne bi desavalo. Udar na igrace iz pravoslavnih zemalja.

Dušan

22.07.2022 06:06

Izgleda da on više nikada neće igrati. Korona se vraća.