Pokrenuta velika peticija na sajtu od pola milijarde korisnika: Pustite Novaka da igra na US Openu!

Autor:

Sport

20.07.2022

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković dobio ogromnu podršku.

Pokrenuta velika peticija na sajtu od pola milijarde korisnika: Pustite Novaka da igra na US Openu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovogodišnji US Open na programu je od 29. avgusta do 11. septembra, a još vlada velika neizvesnost oko toga da li će Novak Đoković moći da učestvuje na njemu.

Za sada se čini da Nole neće moći da uđe u SAD, ali je njegova velika baza fanova odlučila da uradi sve što može kako bi mu pomogla da zaigra u Njujorku i da se eventualno izjednači sa Rafaelom Nadalom po broju grend slem titula.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Prema tome, na najvećem svetskom sajtu za peticije, pokrenuta je jedna u kojoj učestvuju svi koji žele da vide Novaka na US Openu.

Apsolutno nema razloga u ovoj fazi pandemije da se Đokoviću ne dopusti da igra na US Openu 2022. Vlada SAD i teniska federacija moraju da se udruže i da mu dozvole da igra. Ako nevakcinisani američki igrači imaju pravo da nastupe, Đokoviću to isto mora biti dozvoljeno, jer je legenda te igre. Teniska federacijo, omogući to - piše u obrazloženju peticije.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković

Poznati sajt ima 489.646.742 korisnika, odnosno skoro pola milijarde, a u neviđeno kratkom vremenu je peticiju za Đokovića potpisalo više od 11.000 ljudi.

Peticiju da se Noletu dozvoli učešće na US Openu možete potpisati i vi, klikom na ovaj link.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading