PREMINUO LEGENRDANI GLUMAC IZ TITANIKA: Izgubio bitku sa teškom bolesti, porodica SLOMLJENA, otkrili sve detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo Dejvid Vorner nakon teške bolesti!

PREMINUO LEGENRDANI GLUMAC IZ TITANIKA: Izgubio bitku sa teškom bolesti, porodica SLOMLJENA, otkrili sve detalje! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Engleski glumac Dejvid Vorner, poznat po ulogama u filmovima Predskazanje i Titanik, preminuo je u 80. godini od bolesti povezane sa rakom.

Kako se saznaje, Dejvid je izgubio životnu bitku u nedelju, 24. jula u staračkom domu u Denvil Holu.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Dejvid Vorner

 

- Nedostajaće nam, njegovoj porodici i prijateljima, i pamtićemo ga kao dobrodušnog, velikodušnog i saosećajnog čoveka, partnera i oca, čiji je izuzetan rada uticao na živote mnogih. Srce nam je slomljeno - navela je porodica u saopštenju dostavljenom BBC-ju.

Dejvid će ostati upamćen po mnogobrojnim ulogama, koje je maestralno izveo, koje su ga i proslavile u njegovoj karijeri. Podsetimo, u jednom intervjuu, upitan da li zna šta se desilo sa njegovom odsečenom glavom (u filmu, nesrećni fotograf ostaje bez glave), Vorner je uzdahnuo i rekao: „Izgubio sam je u razvodu“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading