Nataša Bekvalac U STRAHU: "Neprijatno mi je da idem na crnogorske plaže!" (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

25.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac otvorila dušu i prizna sve o strahu da letuje u Budvi.

Nataša Bekvalac U STRAHU: "Neprijatno mi je da idem na crnogorske plaže!" (VIDEO)

Foto: ST/ V. Lukić

Pevačica i novosadska barbika Nataša Bekvalac se nalazi u Budvi zbog poslovnih obaveza, pa je u intervjuu za Republika.rs šokirala kada je otkrila da je za Crnu Goru veže samo posao, ali da ne posećuje crnogorske plaže iz njoj poznatih razloga. Pevačica tvrdi da se ne oseća slobodno tamo, te da za odmor uvek bira druge destinacije.

Naime, Nata je za naš list priznala da joj ne pada teško što će 21 dan provesti van plaža, te da se ona tako oseća sigurnije. U Budvi je došla u društvu ćerki i drugarice.

- Po pitanju nastupa, ovo mi je možda najbolja sezona u Crnoj Gori. Nisam uspela nijednom da se okupam niti ću se kupati ovde. Generalno, kada je Crna Gora u pitanju, veže me samo muzika. Teško da bih mogla nekako slobodno da šetam po crnogorskim plažama iz više razloga - rekla je Nataša i priznala da nikada ne bi letovala u Crnoj Gori, kao i da tamo nije sama, već s omiljenim devojkama:

 

 

- Tako da, kada je odmor u pitanju, nikako ovde, biram druge destinacije. U Crnu Goru sam došla s ćerkama i drugaricom. Ostajemo tri nedelje, ali nas plaže ovde neće videti. Svakako kažu da je i sunce ove godine poprilično štetno, pa eto.

Nakon toga Bekvalčeva je priznala da bukvalno svaki dan preživljava budući da joj je ćerka Hana ušla u "lude" godine, pa joj to teško pada.

 

 

- Kako se ponašam dok momci gledaju moju ćerku, mnogo je teško pitanje. Odgovor koji bih vam dala je izuzetno komplikovan kad sam ja u pitanju. Zato ne želim da o ovome pričam pošto ulazimo u jedan period Haninog odrastanja koji je za mene, kao roditelja, veoma zahtevan i bukvalno preživljavam dan za danom.

 

 

- Idem korak po korak. Ono što je za mene sada najvažnije jeste da uspešno završim ovu letnju turneju i da nakon američke turneje, koja sledi od 1. do 15. septembra, uđem u studio i završim pesme koje nisu završene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading